www.PonteHR.nl live!! Happy New Year!

Mijn ochtend begon met deze tweet: “Iedere morgen begint er een nieuwe pagina in je levensverhaal.” En in mijn geval is dat vandaag de live-gang van mijn eigen web-pagina.

Dagelijks coach ik medewerkers en bedrijven op duurzame inzetbaarheid en dan moet ik zelf natuurlijk wel het goede voorbeeld geven. Één van mijn belangrijkste motivaties om eind 2016 mijn eigen bedrijf te starten, was om mijzelf te blijven ontwikkelen en prikkelen. Met ruim 20 jaar HR management ervaring binnen profit en non profit, vanuit loondienst, was het moment gekomen om uit mijn comfortzone te stappen.

“Durven is soms je evenwicht verliezen, niet durven is je zelf verliezen.”

Voor mij persoonlijk is deze quote zo treffend! Het opzetten van mijn eigen bedrijf en bouwen aan je web-site, was een mooie zoektocht met hoogte en ook enkele dieptepunten. Hoe gaaf is het om helder te krijgen: Wat is mijn kracht? Waarin onderscheid ik mij ten opzichte van andere HR professionals? Welke waarden voeg ik toe aan klanten, medewerkers en bedrijven?

Deze inzichten heb ik verwoord in mijn eigen website.  Succes door verbinding!

Ik ben trots op het eindresultaat, maar ik doe het natuurlijk voor jullie! Wil je mij in een berichtje laten weten, wat jij van mijn website vindt?

www.PonteHR.nl 

Een heel gelukkig 2017! In dit nieuwe jaar wil ik samen met jullie mooie bruggen slaan!

Warme groet,  Jessica Laurense

×