Over Jessica

 

Dit ben ik

Succes door verbinding! Als dochter uit een ondernemersgezin heb ik na mijn universitaire opleiding Arbeids- & Organisatie Psychologie ruim 20 jaar ervaring opgedaan in HRM, Sales en Management. Rode draad in mijn loopbaan is de verbinding maken tussen klant, organisatie en medewerkers.

Klant centraal

  • Wat speelt er eigenlijk bij de klant?
  • Wat betekent dat voor de inrichting van onze organisatie en voor onze medewerkers?
  • En wat gaan we nu beter doen?

Mijn kracht ligt in het operationaliseren van strategische doelstellingen, door alle lagen van de organisatie. Medewerkers in hun kracht zetten is wat mij drijft. Elke dag en stap vooruit levert resultaat op korte en lange termijn.

Dialoog
Ik ben zo enthousiast als ik groot ben, positief, creatief en daadkrachtig. Prikkel organisaties en medewerkers om in beweging te komen door Het Goede Gesprek. In feite een Dialoog over de thema’s die er echt toe doen door met aandacht voor elkaar samen te Delen, Duiden en te Doen.  Door mijn warme persoonlijkheid en eerlijkheid breng ik balans tussen succesvolle medewerkers en de zakelijke “corporate issues”.

Doelstellingen zijn successen in de dop, vaak moet alleen nog de juiste verbinding gemaakt worden tussen mensen en resultaten. Die brug slaan, dat is wat ik breng.

Samen een brug slaan?

Warme groet,  Jessica Laurense

Afspraak maken
×