Ponte HR: de brug van willen naar doen

Wendbaar zijn betekent vaak dat een organisatie en medewerkers in beweging moeten komen. Time for change! Altijd spannend, soms eng maar onvermijdelijk.
Beweging creëren begint vaak met confronteren, “Het Goede Gesprek” voeren. Die brug slaan van willen naar doen, ook dat is Ponte HR.

Verandermanagement

Welke organisatie is op dit moment niet aan het veranderen? Of het nu gaat om structuurverandering, procesverandering, cultuurverandering of een complete reorganisatie; het doel is hetzelfde; een betere performance van de organisatie en medewerkers. Met ruim 20 jaar ervaring levert Verandermanagement van Ponte HR resultaat.

Alle veranderingen zijn van grote invloed op medewerkers en de bedrijfsprocessen. Veel van dit soort trajecten lopen terwijl de winkel openblijft. Het management heeft niet altijd de tijd, aandacht of kennis om veranderingen vorm te geven.

Toegevoegde waarden
Ponte HR prikkelt organisaties en medewerkers, brengt kennis, ervaring en implementatiekracht om de strategische doelen operationeel te maken en duurzaam te verankeren in alle lagen van de organisatie. In Dialoog gaan met oog voor mensen en resultaat.

Samen een brug slaan?

Afspraak maken
×