Succes door verbinding!

Ken je die mop van dat bedrijf dat succesvol werd door zich helemaal te focussen op haar werknemers?
Ik ook niet, want dat bedrijf moet nog opgericht worden.
De balans creëren tussen pure zakelijkheid, warme
klantgerichtheid en tevreden medewerkers; dat is wat ons iedere dag weer motiveert. Die brug slaan, tussen zakelijke prestaties en een passend HR beleid, dat is wat wij brengen.

Visie

Ponte-hr-visie-klant-organisatie-medewerkers

Succes door verbinding voor MKB en groot bedrijf

Die verbinding creëren, dat doet Ponte HR. Onze visie is dat wij een centrale positie innemen in de business van klanten, organisaties en medewerkers. Ponte HR biedt professioneel advies en implementatiekracht op het gebied van HR management, Verandermanagement voor organisatie- en personeelsontwikkeling en Interim management.

De klant staat altijd centraal. Wetende wat de klant van ons vraagt, helpt Ponte HR bedrijven en medewerkers wendbaar en flexibel te zijn, om snel in te kunnen springen op een veranderende markt en veranderende klantwens.

PONTE = BRUG = VERBINDING
Ponte is het Italiaanse woord voor brug en Ponte HR slaat de brug tussen zakelijke prestaties en een passend HR-beleid. Een HR-beleid; ontwikkelt dicht op de business, praktisch toepasbaar en waarde toevoegend aan de groei van organisaties en medewerkers. Balans tussen mens en resultaat.

Ponte HR: HR management: de brug tussen klanttevredenheid en de medewerker

Ponte HR: Verander management: Ponte HR: de brug van willen naar doen

Ponte HR: Interim management: Ponte HR: resultaatgericht en energiek

Afspraak maken
×